Zonjusha Perle

Nga mjeshtrit e mëdhenj të traditës shqipe të përkthimit, Halit Selfo dhe Vedat Kokona, vijnë në shqip Zonjusha Perlë, Dramë e një zemre të përulur, Kokoja, E bija e Rokës, Historia e një shërbëtoreje, Fuçia e vogël, Shtëpia Telje, Zonjusha Fifi etj.

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Gi Dë Mopasan

Numri i faqeve

183

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9992731338

Rreshti

A

Kolona

10

Poashtu mund të ju pëlqejë