Joseph Fouche

Kjo është biografia e njeriut që Stefan Cvajg e cilëson si “Makiavelin e ditëve moderne”. Autori në këtë vepër ka dhënë portretin e qartë të ministrit të atëhershëm të policisë, qëllimi i vetëm i të cilit ishte mbijetesa politike dhe ushtrimi i pushtetit.

Kategoria

11.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Stefan Cvajg

Numri i faqeve

313

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995686505

Rreshti

A

Kolona

10

Poashtu mund të ju pëlqejë