Shandani i varrosur

Një legjendë fantastike e shandanit shtatëkrahësh me rrugëtimin e tij nga Jeruzalemi në Babiloni, grabitjet e tij dhe rikthimit sërish në Jeruzalem, i përshkruar mjeshtrisht nga tregimtari i famshëm Stefan Cvajg.

Kategoria

5.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

Stefan Zweig

Numri i faqeve

146

Shtëpia botuese

Argeta LMG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995617608

Rreshti

A

Kolona

10

Poashtu mund të ju pëlqejë