Kafe Hiena

Kafe Hiena ishte një kafene me goxha hapesirë që frekuentohej, kryesisht, nga të huajt dhe nga njerez të pasur. Këtu ata e konsideronin Trini te jesh student. Ata gjendeshin, gjithnjë, duke u dridhur nga të ftohtit, jo të veshur ngrohtë, duke ngrohur duart me filxhanët e nxehtë, duke përzier gjithfarë alkoolesh dhe vazhdimisht, duke lexuar ose duke shkruar diçka ose duke bërë shënime në libra e revista. Nganjëherë ata i mbyllnin librat gjithë zhurmë, vinin duart në shpinë dhe vështronin nga larg duke psherëtireë. Kështu, mysafirët e tjere kuptonin se në tekst kishin kapur një ide që do të ndryshonte sakaq jetën e tyre. Nganjëherë ata ngriheshin të nervozuar dhe ecni

Kategoria

4.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Jana Benova

Numri i faqeve

139

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928247179

Rreshti

A

Kolona

12

Poashtu mund të ju pëlqejë