Foleja e Nepërkave

Në gjuhën shqipe janë botuar nga François Mauriac romanet “Tereza Dekëru” dhe “Shkretëtira e dashurisë”. Romani “Foleja e nepërkave” që po i jepet lexuesit vlerësohet si kryevepra letrare e François Mauriac. Më 1952, atij iu dha Çmimi Nobel në Letërsi. François Mauriac vdiq në Paris më 1 shtator 1970.

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

François Mauriac

Numri i faqeve

167

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9992731605

Rreshti

A

Kolona

11

Poashtu mund të ju pëlqejë