Njëzet e gjashtë dhe një

Tregimet që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje janë botuar mes viteve 1895 – 1913 dhe i takojnë rinisë letrare të shkrimtarit rus Maksim Gorki (1868 – 1936). Personazhet e tyre janë njerëz me tipare të forta, me pasione të forta, që duan fort lirinë e tyre, jetën, që dashurojnë fort dhe po ashtu urrejnë me forcë.

Kategoria

7.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Maksim Gorki

Numri i faqeve

342

Shtëpia botuese

Mitrush Kuteli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928180155

Rreshti

A

Kolona

12

Poashtu mund të ju pëlqejë