Karriera e Rugoneve

Romani “Karriera e Rugonëve”, që siç thotë vetë autori, shkrimtari i shquar francez E. Zola, “duhet të quhet me titullin shkencor: Origjina”, është romani i parë i ciklit të Rugon Makarëve ku autori paraqet jetën dhe zhvillimin e një familjeje nën Perandorinë II.

Kategoria

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Emil Zola

Numri i faqeve

415

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

978994344000

Rreshti

A

Kolona

9

Poashtu mund të ju pëlqejë