Këmbët e derrit

Romani “Këmbët e derrit” u vlerësua në vitin 2010 me çmimin “Kersnik”, me motivacionin: “Autori herë pas here rrëshqet nga realizmi në grotesk, ndërsa raporti shpërthyes i personazhit ndaj botës sjell gjithnjë detaje dhe tema të reja, që e fusin tregimin në një kontekst më të gjerë. ‘Këmbët e derrit të mban të tensionuar me momente rrëgethëse dhe tronditëse, të konceptuara mirë deri në fund dhe të realizuara me shkathtësi – dhe e gjitha kjo garanton një lexim të këndshëm”.

5.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Tadej Golob

Numri i faqeve

334

Shtëpia botuese

Toena

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928277466

Rreshti

A

Kolona

36

Poashtu mund të ju pëlqejë