Kockat e zemrës

Colleen Hoover vjen me një roman të ri për lexuesit shqiptarë: Kockat e zemrës: Beja, një vajzë e rritur në varfëri dhe fqinji i saj i pasur Samsoni kanë shumë gjëra ndryshe nga njëri – tjetri, por i bashkon pasioni për trishtimin. Për të mësuar mbi sakrificat e Bejës për të vënë në vijë jetën e saj dhe me këtë histori të pazakontë dashurie, ju ftojmë të lexoni edhe këtë roman të mbretëreshës së bestseller-it, Co – Ho-së.

Kategoria

11.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Colleen Hoover

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Botimet Living

Numri i faqeve

283

ISBN

9789928338532

Rreshti

D

Kolona

9