Kohë për të jetuar, kohë për të vdekur

Historia e një dashurie të madhe, që provon t’i kundërvihet brutalitetit dhe absurditetit të luftës. Kohë për të jetuar, kohë për të vdekur është një nga veprat më të rëndësishme të Remarkut, që u bë objekt i një ekranizimi të shkëlqyer kinematografik më 1958, ku shfaqet edhe vetë Remarku, në rolin e profesorit të vjetër, kundërshtar i regjimit nazist.

Kategoria

9.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Erih Maria Remark

Numri i faqeve

412

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928292247

Rreshti

A

Kolona

7

Poashtu mund të ju pëlqejë