Harku i Triumfit

Harku i Triumfit është një roman i fuqishëm, i bukur, dramatik. Ai është shkruar me nerv, me ngjyra të forta, dhe faqet e tij pasionante, të përkthyera me mjeshtëri nga Robert Shvarc, e rrëmbejnë lexuesin në universin që shpalosin. Komente mbi librin “Harku i Triumfit është libri më i bukur dhe më i plotë i shkrimtarit, qendra e gjithë veprës së tij.” Ismail Kadare

Kategoria

8.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

Erih Maria Remark

Numri i faqeve

483

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

999274703

Rreshti

A

Kolona

7

Poashtu mund të ju pëlqejë