Një natë në Lisbonë

Ky roman eshte vleresuar si si nder me te miret nga Erich Maria Remarque. “Nje nate ne Lisbone sjell një rrëfim tronditës mbi trimërinë dhe mizorinë, guximin dhe vdekjen, në të cilin çmimi i dashurisë i kalon të gjitha masat dhe trashëgimia e së keqes është e pafundme

Kategoria

8.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Erih Maria Remark

Numri i faqeve

322

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928217981

Rreshti

A

Kolona

7

Poashtu mund të ju pëlqejë