Ku është Ana?

Karlo dhe Ana Ortese janë një çift i ri pa fëmijë. Ata jetojnë në një apartament modest në Romë: ai është librar dhe troket derë më derë për të shitur libra, ajo punon në një kompani ndërtimi. Ata e duan njëri tjetrin, të paktën kështu mendon Karloja, derisa një pasdite të ftohtë dhjetori Ana zhduket pa lënë asnjë gjurmë, në mënyrë misterioze.

6.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Biagio Proietti, Diana Crispo

Numri i faqeve

301

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928061157

Rreshti

A

Kolona

33

Poashtu mund të ju pëlqejë