Lehtësia e padurueshme

Një arritje e madhe e njërit nga shkrimtarët më të shquar të kohës, romanca madhështore e pasioneve dhe politikës, pabesisë dhe ideve. Milan Kundera përfshin ekstreme të komedisë dhe tragjedisë, duke ndriçuar të gjitha aspektet e ekzistencës njerëzore.

Kategoria

10.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Milan Kundera

Numri i faqeve

302

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

978992829117

Rreshti

A

Kolona

15

Poashtu mund të ju pëlqejë