Lirika

Lidhjet e poezisë së Zef Serembes me poezinë popullore janë më të gjera dhe më të shumëllojshme se që janë lidhjet e dëshmuara përmes melodisë si zotëruese e në sërë vjershash të tij. Në krijimtarinë e tij nuk janë të pakta vargjet që lidhjet me këngët popullore i dëshmojnë në radhë të parë me situatat e paraqitura.

8.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Zef Sermbe

Numri i faqeve

187

Shtëpia botuese

Argeta LMG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789992743485

Rreshti

M

Kolona

13

Poashtu mund të ju pëlqejë