Lulet e mollës

Në këtë vepër të mrekullueshme autori na ka treguar me mjeshtëri të lartë artistike dhe me thellësi të madhe psikologjike historinë e një dashurie. Dashurine e Esherstit , e një intelektuali të ri me Migenën ,një vajzë të thjeshtë fshatare. Për dashurinë e njeriut mund të ketë lexuar shumë, po kur lexon “Lulet e Molles “ duket çdo gjë e re , e fuqishme dhe interesante. Dashuria aty tingëllon aq njerëzore dhe e vërtetë,sa s’ka zemër që të mos preket e të mos ngashërehet. Sa te gazmojnë dhe të bëjnë për vete takimet lirike të heronjve , aq të lëndon ndarja e tyre mizore. -Nasho Jorgaqi

Kategoria

3.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

John Galsworthy

Numri i faqeve

94

Shtëpia botuese

Neraida

Gjuha

Shqip

ISBN

97899956422

Rreshti

A

Kolona

9

Poashtu mund të ju pëlqejë