Madhështia e tragjedisë

Ky roman delikat, me ndërthurjet elegante të pabesisë, dashurisë, erosit dhe seksualitetit ekstrem, në të gjithë Evropën konsiderohet si një “kryevepër” dhe parodi postmoderne letrare. Struktura e qartë stilistikore ndërthuret ëmbël me intrigën dhe melodramatikën. Është një vepër me kontraste të humane dhe intelektuale, është në kufijtë e një tragjedie urbane bashkëkohore.

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Quim Monzo

Numri i faqeve

253

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928062093

Rreshti

A

Kolona

20

Poashtu mund të ju pëlqejë