Matja e botës

Në vitin 1828, Gausi, një matematikan, fizikan dhe astronom ftohet, nga Aleksandër fon Humbold, eksplorues, gjeograf dhe shkencëtar, të shkojë në Berlin ku do të mbahet një kongres shkencëtarësh. Gausi nuk ka aspak dëshirë të marrë pjesë, nuk i pëlqen të udhëtojë, njerëzit nuk para i interesojnë; është tip i vetmuar, tejet kritik dhe gërnjar, por Humboldi është më kokëfortë dhe arrin ta bindë.

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Daniel Kehlmann

Numri i faqeve

256

Shtëpia botuese

Pegi

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928248602

Rreshti

A

Kolona

30

Poashtu mund të ju pëlqejë