Mbaron me ne

Jeta e Lili Blumit nuk ka qenë asnjëherë e lehtë, por kjo nuk e ka ndaluar atë që të ndërtojë jetën që donte. Takimi me një neurokirurg të ri duket se do të jetë qershia mbi tortë.
Rajl Kinkaidi është një djalë i vendosur, kokëfortë dhe… ndoshta pak arrogant, por njëherazi i ndjeshëm, mendjendritur dhe ndonëse ka vendosur të mos martohet asnjëherë, i ka rënë në kokë për Lilin.

Kategoria

11.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Colleen Hoover

Numri i faqeve

318

Shtëpia botuese

LIVING

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928338143

Rreshti

D

Kolona

9

Poashtu mund të ju pëlqejë