Mbreti i shelgjeve

Mori një penë pate dhe bojë nga sënduku i tij dhe shkroi me nxitim në një fletë letre të bardhë. Një mbret, shelgje, një ndërtesë në formë qivuri. Ai e dinte nga përvojat e kaluara se pa patur një pikë referimi, ëndrrat e tij shumë shpejt do të harroheshin, madje edhe kujtimi i tyre nuk do të mbetej më.

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Meelis Friedenthal

Numri i faqeve

260

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928203993

Rreshti

A

Kolona

30

Poashtu mund të ju pëlqejë