Një mashtrim i shkëlqyer

Ky është një roman atipitik, pa vrasje dhe vrasës për tu zbuluar, por fakti mbetet se ai është shkruar me një ironi rherëse për racën njerëzore së cilës ne i përkasim.

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Andrea Fazioli

Numri i faqeve

381

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928061744

Rreshti

A

Kolona

31

Poashtu mund të ju pëlqejë