Mërzia

konsideruar si romani qendror i një trilogjie ideale, jep një portret të thellë dhe mizor të një individi pa strukturë, pa mbështetje, i tjetërsuar nga jeta sociale.

Kategoria

12.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Alberto Moravia

Numri i faqeve

367

Shtëpia botuese

Toena

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928205063

Rreshti

A

Kolona

16

Poashtu mund të ju pëlqejë