Mos bjer ne dashuri me mua

Autorja bestseller ndërkombëtar, Nicola Yoon vjen me një tjetër libër në shqip, por kësaj radhe me një roman për dashurinë. Ai është vlerësuar një roman i gjallë, shpresëdhënës që eksploron identitetin, familjen, dashurinë për shkencën e dashurisë dhe shkencën në përgjithësi.

Kategoritë: ,

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nicola Yoon

Gjuha

Shqip

Numri i faqeve

354