Në kërkim të xhulias

Xhulia Sejmur zhduket krejt papritur një ditë më se të zakonshme tetori dhe i dashuri i saj, Uilliam Harris, e gjen veten në një situatë që nuk e kishte menduar kurrë. Tre vitet e kaluara me Xhulian kishin qenë më të lumturat e jetës së tij. Edhe Xhulia kishte qenë e lumtur me të. Ishte ndier me fat që mundi të dashuronte edhe një herë tjetër në jetë. Atëherë, përse braktisi gjithçka? Uilliami në fillim ndihet krejt i çoroditur, madje edhe fajtor për largimin e Xhulias. Çfarë kishte ndodhur? Ku kishte gabuar? Mos e kishte lënduar pa e kuptuar? Uilliami e di se duhet ta kërkojë. Ai e di se arsyen e largimit të saj duhet ta gjejë te sekretet e të tjerëve. A do të mund ta pranojë ai shndërrimin e Xhulias.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Catherine Dunne

Numri i faqeve

315

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928103710

Rreshti

A

Kolona

32

Poashtu mund të ju pëlqejë