Tregtari

Është vera më e nxehtë që është parë ndonjëherë në Dublin, por Billi Suini, një tregtar mesoburrë, me një martesë të dështuar, karrierë të luhatur e shtëpi të rrënuar, nuk do t’ia dijë për të, në mendje i vlojnë një mijë e një mendime. Pas një përpjekjeje për grabitje, vajza e tij e vogël sulmohet dhunshëm nga një grup djemsh dhe bie në koma.

10.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Joseph O'Conor

Numri i faqeve

400

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928103789

Rreshti

A

Kolona

33

Poashtu mund të ju pëlqejë