Një dëshirë e madhe për të jetuar

“Të zgjohesh një mëngjes dhe të mos dish nëse e do ende gruan që ke pranë, gruan me të cilën ke ndërtuar një familje, një jetë. Nuk qe ndonjë ngjarje, ndonjë situatë, ndonjë tradhti që ju largoi. Ndodhi pa shpërthim, në heshtje, ngadalë, me hapa të vegjël dhe të paparashikueshëm. Një ditë, duke parë drejt njëri- tjetrit, u gjendët në anët e kundërta të dhomës. Dhe qe e vështirë edhe ta besonit.”

Kategoria

9.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Fabio Volo

Numri i faqeve

183

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994306169

Rreshti

A

Kolona

14

Poashtu mund të ju pëlqejë