Një histori e madhe dashurie

Një histori e thjeshtë e megjithatë shpërthyese, që na vë para pyetjesh të qenësishme: për lidhjet që farkëtojmë mes shpirtrave, për aftësinë tonë për të ndryshuar, për fatin që bashkon dhe ndan. Dhe kur na duket se e kemi humbur aftësinë për të habitur veten, për të kërkuar dritën, për t’u kujdesur për veten, është zemra që hesht apo thjesht ne nuk dimë ta dëgjojmë? Një roman i fuqishëm, rrëmbyes, plot mençuri, që arrin të të tregojë rrugën drejt rilindjes që të gjithë e kërkojmë.

11.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Susanna Tamaro

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Numri i faqeve

300

ISBN

9789928004666

Rreshti

A

Kolona

18