Saga e familjes marks

“Saga e familjes Marks” është një roman pikaresk për jetën e filozofit gjerman, por i ambientuar në kohën e rënies së Murit të Berlinit; një biografi letrare e themeluesit të socializmit shkencor dhe, në të njëjtën kohë, një reportazh i jashtëzakonshëm i situatës së rënies së regjimeve komuniste.

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Juan Goytisolo

Numri i faqeve

237

Shtëpia botuese

Pika pa sipërfaqe

Gjuha

Shqip

ISBN

978992818569

Rreshti

A

Kolona

18