Njëqind vjet Vetmi

“Shumë vjet më vonë, përballë togës së pushkatimit, kolonel Aureliano Buendia-s do t’i kujtohej ajo pasdite e largët kur i ati e çoi të shihte akullin”. Me këto fjalë nis një roman legjendar, një nga aventurat letrare më të jashtëzakonshme të shekullit XX. Familja Buendia-Iguaran, me mrekullitë e saj, fantazitë, idengulitjet, tragjeditë, incestet, kurorëshkeljet, rebelimet, zbulimet dhe dënimet, paraqet njëkohshëm mitin dhe historinë, tragjedinë dhe dashurinë e gjithë botës.

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Gabriel García Márquez

Numri i faqeve

400

Shtëpia botuese

Botimet Enciklopedike

Gjuha

Shqip

Rreshti

A

Kolona

6

Poashtu mund të ju pëlqejë