Njëqind vjet Vetmi

“Shumë vjet më vonë, përballë togës së pushkatimit, kolonel Aureliano Buendia-s do t’i kujtohej ajo pasdite e largët kur i ati e çoi të shihte akullin”. Me këto fjalë nis një roman legjendar, një nga aventurat letrare më të jashtëzakonshme të shekullit XX. Familja Buendia-Iguaran, me mrekullitë e saj, fantazitë, idengulitjet, tragjeditë, incestet, kurorëshkeljet, rebelimet, zbulimet dhe dënimet, paraqet njëkohshëm mitin dhe historinë, tragjedinë dhe dashurinë e gjithë botës.

Kategoria

12.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Gabriel García Márquez

Numri i faqeve

405

Shtëpia botuese

Onufri

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928226129

Rreshti

A

Kolona

6

Poashtu mund të ju pëlqejë