Njeriu i revoltuar

Eseja “Njeriu i revoltuar” u botua në vitin 1951 dhe ngjalli shumë polemika; madje, krijoi një hendek të thellë mes Kamysë dhe Sartrit për shumë kohë. Në këtë ese, Kamy tregohet syçelë në raport me ideologjinë marksiste dhe zbatimin e saj në Rusinë sovjetike, si dhe më i drejtpërdrejtë e objektim për zhvillimet e botës moderne.

Kategoria

13.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Albert Camus

Numri i faqeve

386

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928251046

Rreshti

A

Kolona

15

Poashtu mund të ju pëlqejë