Për dashurinë dhe hijen

Për dashurinë dhe hijen na rrëfen për historinë e dy të rinjve, të angazhuar në një hetim gazetaresk, për një miqësi të përzemërt, e paracaktuar për t’u forcuar në rrethana të rrezikshme.

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Isabel Allende

Numri i faqeve

243

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9992731842

Rreshti

A

Kolona

21

Poashtu mund të ju pëlqejë