Engjëlli mbrojtës

KOHA NDIHMON PËR TË HARRUAR DHE FATI DHURON GJITHMONË NJË RAST TË DYTË. POR T’I HAPESH DASHURISË, DO TË THOTË TË BËHESH I LËNDUESHËM. Kanë kaluar tashmë katër vjet që kur një sëmundje i mori të shoqin dhe akulli në shpirtin e Xhulias, më në fund, po shkrin. Pas një rinie të vështirë, falë Xhimit kishte gjetur një vend të ndryshëm, ku të jetonte dhe shume miq të dashur, që i kanë qëndruar gjithmonë afër. Kështu, tani vuajtja ështe transformuar në një ndjenjë të përshkuar nga melankolia dhe mirënjohja një njeri që, me një gjest të fundit dashurie

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nicholas Sparks

Numri i faqeve

413

Shtëpia botuese

Bota shqipetare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928000644

Rreshti

A

Kolona

20

Poashtu mund të ju pëlqejë