Mesazh në shishe

Dallgët, dhe fati, mund ta kishin çuar kudo atë shishe, por në fakt u gjet tri javë pas nisjes së udhëtimit. Tereza Osborn, e divorcuar dhe nënë e një djali 12-vjeçar, e gjen shishen gjatë një pushimi në bregdet, për t’u shkëputur nga puna si kolumniste në gazetën e Bostonit. Brenda shishes ishte një letër, në të cilën shkruhej: “E dashur Kethrin, më mungon shumë, si gjithmonë, por sot është shumë e vështirë, sepse oqeani po më këndon këngën e jetës tonë së bashku”. Për Garret, mesazhi është e vetmja mënyrë për të shprehur dashurinë për një grua që e ka humbur

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nicholas Sparks

Numri i faqeve

372

Shtëpia botuese

Bota shqipetare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928000620

Rreshti

A

Kolona

20

Poashtu mund të ju pëlqejë