Magjia e dashurisë

NDONJËHERË TË NJËJTAT EMOCIONE QË TË THYEJNË ZEMRËN JANË PO ATO QË TA SHËROJNË ATË… Ishin disa gjëra për të cilat Xheremi Marsh ishte i sigurt që nuk do t’i bënte kurrë: kurrë nuk do ta braktiste Nju Jorkun; kurrë nuk do të dashurohej pasi përjetoi një martesë të dështuar; dhe kurrë nuk do të bëhej prind. Tani ai jeton në një qytet të vogël të Bon Krekut, në Karolinën e Veriut, i fejuar me Leksi Darnell, dashuria e jetës së tij, dhe priste të krijonte familjen e tij. Por kur dukej se jeta po i sillte vetëm gëzime, një e-mail misterioz, me përmbajtje shqetësuese do të shkaktojë një varg ngjarjesh që do të ndryshojnë rrjedhën e martesës së këtij çifti. Sa mirë e njohim ne atë që dashurojmë? Si të reagojmë ndaj dyshimeve të paevitueshme, frikërave që kanë lidhje me fëmijërinë, që na ngrenë pengesa që ndonjëherë na zënë rrugën? Duke vazhduar historinë e çiftit të ri të prezantuar në bestsellerin e Sparksit

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nicholas Sparks

Numri i faqeve

354

Shtëpia botuese

Bota shqipetare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928000651

Rreshti

A

Kolona

20

Poashtu mund të ju pëlqejë