Më shiko

Kolin Hankoku po bën ç’është e mundur për të shfrytëzuar mundësinë e fundit që i është dhënë. Me një histori dhune e vendimesh të gabuara prapa krahëve dhe me kërcënimin e burgut në çdo hap që hedh, ai është i vendosur të bëjë një jetë pa gabime.

13.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nicholas Sparks

Numri i faqeve

518

Shtëpia botuese

Bota shqipetare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928001597

Rreshti

A

Kolona

20

Poashtu mund të ju pëlqejë