Qytete letre

Mbresëlënës, me dialogë inteligjentë dhe me shije. Humori ku do të qeshni me të madhe ndërthuret me hidhërimin e thellë. Proza e Green-it është marramendëse – nga zhargoni gazmor dhe intelektual, tek filozofitë komplekse apo vëzhgimet dhe të vërtetat shokuese. SLJ (School Library Journal)

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

John green

Numri i faqeve

343

Shtëpia botuese

Uegen

Gjuha

Shqip

ISBN

978992803234

Rreshti

A

Kolona

20

Poashtu mund të ju pëlqejë