Një e fshehtë në zemër

Që kur e shoqja, Misi, vdiq, e shtypur nga një pirat i rrugës, jeta e Mailes Rajanit u duk se mori fund. Megjithatë, Mailesi e di se duhet të shkojë përpara dhe të mësojë të jetojë pa dashurinë e madhe, që e ka shoqëruar që nga kohët e liceut: duhet ta bëjë edhe për të birin, Xhonasin e vogël.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nicholas Sparks

Numri i faqeve

397

Shtëpia botuese

Bota shqipetare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928000637

Rreshti

A

Kolona

20

Poashtu mund të ju pëlqejë