Përralla dhe Legjenda

Kategoria

4.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Leonardo Da Vinçi

Numri i faqeve

143

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995611309

Rreshti

B

Kolona

18

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Përralla dhe Legjenda"

Poashtu mund të ju pëlqejë