Serafina dhe shkopi i përdredhur

Kategoria

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Robert Beatty

Numri i faqeve

430

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928004314

Rreshti

B

Kolona

18

Poashtu mund të ju pëlqejë