Portreti i Dorian Greit

Për mbi një shekull kjo fabul e tmerrshme e magjepsëse, e mbushur me ankth siguroi popullaritet të madh. Radhitet si vepra më e rëndësishme e Wild-it përmes krijimeve të tij dhe midis arritjeve klasike të këtij lloji.

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Oscar Wilde

Numri i faqeve

274

Shtëpia botuese

Toena

Gjuha

Shqip

ISBN

9994311018

Rreshti

A

Kolona

6

Poashtu mund të ju pëlqejë