Prova

E vendosur në dy kohë të ndryshme dhe në skena të nxehta, por të fragmentuara, Catton rrëfen marrëdhëniet e një nxënësi të shkollës së mesme dhe mësueses së tij të muzikës gjatë kohës kur nxënësit e shkollës janë vendosur në skenë.

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Eleanor Catton

Numri i faqeve

390

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928061751

Rreshti

A

Kolona

33

Poashtu mund të ju pëlqejë