Shakaja

Pragë, një ditë pas grushtit të shtetit të vitit 1948. Gremisja e studentit Ludvik fillon me një shaka, një pusullë ironike mbi optimizmin socialist dërguar një vajze bukuroshe, e cila e merr këtë shumë seriozisht. Ai përjashtohet nga partia dhe detyrohet të braktisë studimet.

Kategoria

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Milan Kundera

Numri i faqeve

366

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9992731613

Rreshti

A

Kolona

15

Poashtu mund të ju pëlqejë