Ngadalësia

Lexuesi, i magjepsur dhe i turbulluar, do të ndjekë rrëfimtarin e Ngadalësisë në një natë vere, ku dy histori joshjeje, të ndara nga një periudhë më shumë se dyqindvjeçare, gërshetohen dhe lëkunden midis sublimes dhe komikes

Kategoria

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Milan Kundera

Numri i faqeve

143

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

978992829704

Rreshti

A

Kolona

15

Poashtu mund të ju pëlqejë