Sherlok Holmsi dhe Zagari i Baskërvillëve

Kategoria

5.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

A. Konan Dojl

Numri i faqeve

233

Shtëpia botuese

Botimet Dritan

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995621117

Rreshti

B

Kolona

12

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Sherlok Holmsi dhe Zagari i Baskërvillëve"

Poashtu mund të ju pëlqejë