Sherlok holmsi dhe studimi i kuq

6.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Artur Konan Dojl

Numri i faqeve

191

Shtëpia botuese

Botimet Dritan

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928184276

Rreshti

B

Kolona

13

Poashtu mund të ju pëlqejë