Sherlok holmsi dhe shenja e të katërve

6.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Artur Konan Dojl

Numri i faqeve

186

Shtëpia botuese

Botimet Dritan

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928184375

Rreshti

B

Kolona

13

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Sherlok holmsi dhe shenja e të katërve"

Poashtu mund të ju pëlqejë