Shpirti i çliruar

Kush je ti në të vërtetë? Si do të ishte sikur të ishe i lirë nga të gjitha kufizimet dhe të fluturojë përtej kufijve? Çfarë mund të bësh çdo ditë për të gjetur këtë lloj lirie dhe paqeje të brendshmc? Shpirti i Çliruar ofton një përgjigje të thjeshtë dhe thellësisht intuitive për këio pyetje. Qoftë nëse “ky është eksplorimi yt i parë i paqes së brendshme, qoftë nëse i ke përkushtuar jetën tënde një udhëtimi të brendshëm, ky libër do ta transformojë marrëdhënien tënde me veten dhe botën që të rrethon. Shpirti i Çliruar fillon duke të të shpënë drejt marrëdhënies që ti ke me mendimet dhe emocionet e tua, duke të të ndihmuar ta zbulosh burimin dhe luhatjet e energjisë sate të brendshme.

Kategoria

8.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Michael A. Singer

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Koliqi

Numri i faqeve

206

ISBN

9789951814102

Rreshti

D

Kolona

3