Shpresa dhe gënjeshtra

Ana Uollsh pëson një aksident të rëndë automobilistik dhe një mëngjes gdhihet në divanin e sallonit të shtëpisë së prindërve në Dublin.

9.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Marian Keyes

Numri i faqeve

481

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994302116

Rreshti

A

Kolona

34

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Shpresa dhe gënjeshtra"

Poashtu mund të ju pëlqejë