Sozia

Nuk jam intrigant dhe me këtë krenohem. Si diplomat unë nuk do të mund ta bëja. Thonë, gjithashtu, zotërinj, se zogu vetë i sulet gjuetarit. Ç’ është e vërteta, jam gati ta pranoj: po kush është këtu gjuetari, cili është zogu?

Kategoria

11.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Fjodor Dostojevksi

Numri i faqeve

205

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928291653

Rreshti

A

Kolona

5

Poashtu mund të ju pëlqejë